O nas

Mi smo EXPERTO

Podjetje Experto International d.o.o. je bilo kot družba ustanovljeno leta 1992. Skozi leta se je podjetje razvijalo in raslo ter dosegalo vse boljše rezultate na področju prodaje klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov, toplotnih črpalk, hladilnih sistemov ter izvedbe vseh vrst strojnih in krmilnih instalacij. Že več kot 28 let je Experto tudi ponosen avtoriziran partner podjetja Toshiba, in sicer na področju prodaje, svetovanja in servisiranja.
Kakovost produktov in storitev podjetja Experto že leta prepoznavajo tako majhna kot tudi največja podjetja, in sicer na domačih tlet in v tujini. V Expertu se zavedamo vseh obveznosti, ki nas vežejo do naših kupcev in dobaviteljev, ter te obveznosti tudi vestno izpolnjujemo. Strinjamo se, da je samo zadovoljen kupec tudi dober kupec in zato je cilj podjetja Experto ohranjati stik in dober odnos z obstoječimi strankami ter s kakovostno ponudbo pridobivati nove.

experto

Kaj počnemo

V podjetju Experto se ukvarjamo s prodajo, svetovanjem in servisiranjem klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov in toplotnih črpalk Toshiba, hladilnih sistemov Aermec, estetskega ogrevanja Coolheat, aktivno pa delujemo tudi na področju strojnih in električnih inštalacij, avtomatizacije in krmiljenja procesov, protipožarne zaščite in izvajanja inženiringa zaključnih gradbeno-obrtniških del.
Poleg same izvedbe storitev in prodaje produktov pa Experto strankam nudi tudi podporo in svetovanje na vseh področjih: projektiranje, dobava opreme, montaža, nadzor, servis opreme in inštalacij, vzdrževanje opreme in instalacij. Preverite našo ponudbo.

Kaj nas odlikuje

Vizijo podjetja Experto International d.o.o., ki se glasi “V stiku s prihodnostjo”, vsi zaposleni uresničujemo s preverjeno učinkovito formulo za uspeh – to je kombinacija znanja (na podlagi dolgoletnih izkušenj) in sodobnih tehnoloških pristopov. Experto namreč stalno spremlja razvoj tehnologije in strokovnih ter profesionalnih novosti in storitev na področju strojnih in električnih inštalacij, avtomatizacije in krmiljenja procesov, gradbenih materialov ter ostalih področij, povezanih s klimatskimi napravami, prezračevalnimi sistemi, toplotnimi črpalkami, hladilnimi sistemi ter z estetskim ogrevanjem. V podjetju Experto se zavedamo, kakšen vpliv ima strokovno znanje in poznavanje tehnoloških trendov na uspeh in rast podjetja, zato se redno udeležujemo strokovnih seminarjev in sejmov tako doma kot v tujini.

  • Zadovoljstvo strank
  • Najvišja kakovost in zanesljivost
  • Pošteno poslovanje
  • Konstantno izboljševanje in napredovanje
0
Let
0
Zadovoljnih strank
0
Projektov
0
Priznanj in certifikatov
Pomakni se na vrh