Nederman odsesavanje

Nederman odsesavanje

Podjetje Experto vam nudi najkakovostnejše možnosti odsesavanja za laboratorijske, delavniške in industrijske namene – Nederman. Čist zrak je temelj trajnostne proizvodnje. Prah in hlapi, ki nastanejo med proizvodnim postopkom, morajo biti učinkovito zajeti, da se zagotovi kakovost izdelkov, dolgo življenjsko dobo opreme, skladnost s predpisi in varno, zdravo delovno okolje. Proizvodna podjetja želijo povečati dobičkonosnost s čim boljšim delovanjem. Izpolnjevati morajo visoke okoljske standarde in zaposlene varovati pred hlapi in prahom. Nederman odsesavanje lahko pomaga pri vseh pogledih – tako podjetje Experto International d.o.o. z montažo visokokakovostnih in zanesljivih izdelkov Nederman za odsesavanje za vas ustvarja vrednost.

Nederman odsesovalne roke

V skoraj vseh laboratorijih lahko nastanejo vonjave, plini in hlapi. Ko se onesnaževala širijo, lahko negativno vplivajo tako na objekte kot na dihalni zrak. Odsesovalne roke so še posebej primerne za zajemanje onesnaževal čim bližje izvoru. Preverite našo ponudbo Nederman rok za odsesavanje.

Extraction arm, original

Odlična rešitev za odsesavanje varilnega dima, hlapov in prahu v delavnicah. Ima možnost obračanja za 360 stopinj. Enostavno pozicioniranje v vse smeri in vgrajen blažilnik. Na voljo tudi izvedba z korozijsko zaščito (CR).

Extraction arm, FX

Najboljša in stroškovno najučinkovitejša rešitev za odstranjevanje nevarnih onesnaževal iz zraka, v aplikacijah, kjer so potrebne majhne, ​​prožne in enostavne roke. Na voljo več izvedb.

nederman odsesavanje

Extraction arm, NEX MD

Z visokim pretokom zraka in nizkim padcem tlaka je NEX MD ročica za odstranjevanje popolna za srednje težke in varilne dime in prah.

Extraction arm, NEX D(X)

NEX D: Roka za odstranjevanje prahu primerna za panoge, kjer je higiena glavna in prednostna naloga. NEX DX: Ročica za odsesavanje prahu z dvojno ozemljenim sistemom, antistatično ozemljena prezračevalna cev, ki preprečuje statično elektriko in iskre.

nederman odsesovalne roke

Extraction arm, NEX S

Ekstrakcijska ročica, ki izpolnjuje vse zahteve za uporabo v okoljih, ki vsebujejo eksploziven prah in plin, in z izjemno visokimi higienskimi zahtevami. Na voljo premera 125 mm in 160 mm.

nederman odsesavanje

Extraction arm, Telescopic

Teleskopska ročica posebej zasnovana za delovna okolja s hlapi in neeksplozivnim prahom, kjer je prostor omejen. Raztegljiva je v vse smeri in se zlahka pozicionira.

Arms High Vacuum

Ergonomična odsesovalna roka za visok vakuum. Je dobro uravnotežena in prilagodljiva. Je enostavna za uporabo ter univerzalna.

Exhaust Rail System

Odsesovalna roka na tirnicah primerna za vse vrste delavnic. Zelo visoka učinkovitost saj lahko ena odsesovalna roka služi na večih delovnih mestih. Premikanje je zaradi krogljičnih ležajev in lahke konstrukcije zelo enostavno.

nederman odsesovalne roke

Extraction arm, NEX HD

Ročice za odstranjevanje dima in prahu NEX HD spadajo med sam vrh, ko gre za visoke pretoke zraka in odstranjevanje dima in prahu z višjimi temperaturami kot običajno. Črpalke za odsesavanje so posebej zasnovane za delovna okolja z zelo močnim dimom, hlapi in neeksplozivnim prahom.

Se zanimate za Nederman odsesavanje?

Pošljite nam povpraševanje in pomagali vam bomo najti primerno rešitev in izdelek za vas.

Pomakni se na vrh