Servis, vzdrževanje in instalacije

Servis, vzdrževanje in instalacije

Servis, vzdrževanje in instalacije pri podjetju Experto so zmeraj pravilna odločitev. Na podlagi več kot 28-letnih izkušenj ter opravljenih specialnih šolanjih pri proizvajalcih in dobaviteljih vam nudimo celovite storitve na področju servisiranja in vzdrževanja vseh strojnih in krmilnih instalacij. Nudimo vam tudi vso tehnično podporo potrebno pri izvedbi strojnih in krmilnih instalacij.

Tekom našega delovanja smo se soočili z mnogimi izzivi in težavnimi izvedbami in upamo si trditi, da smo kos vsakemu izzivu. Za vas ustvarimo in vam predstavimo rešitve tudi najkompleksnejših problemov, pri tem pa upoštevamo vaše želje.

Poskrbimo za in vam predložimo vso projektno dokumentacijo, ki je potrebna za brezhibno, varno in po našem mnenju idealno izvedbo projekta.

Dobavljamo in montiramo visokokakovostno opremo priznanih proizvajalcev. Celotno ponudbo lahko preverite tukaj.

Podjetje Experto izvaja kvalitetne in zanesljive instalacije na področjih hlajenja, ogrevanja, prezračevanja, vodovoda, kanalizacije in krmiljenja. 

Na podlagi pridobljenih certifikatov, opravljenih usposabljanj in izkušenj vam nudimo servisne in vzdrževalne storitve za naprave, ki ste jih kupili pri nas ali se skladajo z našo ponudbo in servisnimi kompetencami.

Podjetje Experto je zmeraj pripravljeno dolgoročno sodelovati s strankami. Zavzemamo se za pošten, spoštljiv in profesionalen medsebojni odnos, pri katerem je vaše zadovoljstvo na prvem mestu.

Izvajamo servis, vzdrževanje in instalacije za

Hlajenje

Servisiramo in vzdržujemo Toshiba klimatske naprave in ostale hladilne sisteme ter izvajamo potrebne instalacije za hlajenje.

Ogrevanje

Servisiramo in vzdržujemo Toshiba toplotne črpalke in ostale ogrevalne sisteme ter izvajamo potrebne instalacije za ogrevanje.

Prezračevanje

Servisiramo in vzdržujemo sisteme in instalacije za prezračevanje. Nudimo tudi izgradnjo vse potrebne instalacije za prezračevanje.

Vodovod

Kanalizacija

Tehnološke potrebe

Krmiljenje in regulacija

Vas zanimajo odličen servis, vzdrževanje in instalacije?

Pošljite nam povpraševanje. Veselimo se uspešnega sodelovanja z vami.

Pomakni se na vrh