Toshiba toplotne črpalke

Toshiba toplotne črpalke zrak-voda

Toshiba toplotne črpalke zrak-voda so priljubljene, saj številni razlogi pripomorejo k odločitvi, da stavite na ta okolju prijazen sistem. Kombinacija prepričljive cene, zmogljivosti, energetske učinkovitosti in pozitivnega vpliva na okolje pripomore k temu, da so Toshiba toplotne črpalke idealen ogrevalni sistem. Experto International d.o.o. je že več kot 28 let ponosen avtoriziran partner podjetja Toshiba, in sicer na področju prodaje, svetovanja in servisiranja. Naše podjetje ima edino v Sloveniji pridobljene vse tehnične certifikate proizvajalca Toshiba, ki dokazujejo našo strokovno usposobljenost, da z lastnimi kadri poskrbimo za uspešno servisiranje in vzdrževanje Toshiba toplotnih črpalk. 

Zakaj izbrati Toshiba toplotno črpalko?

Učinkovita

Zaradi dodelane tehnologije je topla voda na voljo celo pri lednih –25 °C zunanje temperature.

Zanesljiva

Na napravo ESTIA se lahko vedno zanesete. Najvišja KAKOVOST znamke Toshiba – praktično ne potrebuje vzdrževanja in ima vgrajeno zaščito pred zmrzovanjem.

Okolju prijazna

Uporaba obnovljive energije iz zraka v kombinaciji z električno energijo iz obnovljivih virov poskrbi za popoln ogljičniodtis.

Cenovno ugodna

V primerjavi z drugimi sistemi je Toshiba toplotna črpalka cenovno ugodna tako enkratna naložba kot tudi redno delovanje.

Prilagodljiva

Preprosta in prostorsko nezahtevna namestitev pri novogradnjah in sanacijah. Omogoča kombinacijo z obstoječim ogrevalnim sistemom.

Toshiba toplotne črpalke zrak-voda pridobivajo energijo iz zraka v okolici in jo prenašajo v ogrevalni sistem. Zaradi nizkih stroškov namestitve je to načelo tudi izredno primerno za prehod z obstoječega ogrevalnega sistema na toplotno črpalko. V katalogu vam predstavljamo funkcijo in področja uporabe naših sistemov ESTIA ter našo ponudbo.

toshiba toplotne črpalke
toshiba estia
toshiba estia
Se zanimate za Toshiba toplotno črpalko?

Pošljite nam povpraševanje in pomagali vam bomo najti primerno napravo za vas.

Pomakni se na vrh