Toshiba prezračevalni sistemi

Toshiba prezračevalni sistemi z rekuperatorjem

Izmenjevalniki toplote zrak-zrak serije VN oskrbujejo prostore s svežim zrakom, ki ga je mogoče zelo učinkovito predkondicionirati s toplotno energijo iz izpušnega zraka. Možno je obnoviti do kar 75% energije. To znatno zmanjša potrebo po hladilni in ogrevalni zmogljivosti stavb. Primerno je tako za nadzorovano prezračevanje dnevne sobe kot tudi za komercialno uporabo. Ohišje iz pocinkanega jekla je obloženo z zvočno in toplotno izolacije. Dovod in odvod zraka potekata spredaj in zadaj prek priključkov kanalskih cevi.

toshiba prezračevalni sistemi

Toshiba prezračevalni sistemi z rekuperatorjem in DX uparjalnikom

Modeli serije VN-HEXE imajo dodatno k seriji VN vgrajen DX izmenjevalnik toplote, ki lahko v kombinaciji s Toshiba zunanjo enoto serije SMMSi dodaja manjkajočo zmogljivost hlajenja in ogrevanja. Našo ponudbo enot SMMSi lahko preverite v katalogu klimatskih naprav za poslovno in industrijsko uporabo tukaj. Visoko zmogljiv kondenzator/uparjalnik, optimiziran za hladilno sredstvo R410A, zaradi svoje kompaktne zasnove zagotavlja zelo nizko vsebnost hladilnega sredstva. Posebej profilirane aluminijaste letvice zagotavljajo visoko energetsko učinkovitost.

Izvedbe Toshiba prezračevalnih enot z rekuperatorjem in DX uparjalnikom

Toshiba prezračevalni sistemi z rekuperatorjem, DX uparjalnikom in vlažilcem

Modeli serije VNK-HEXE predstavljajo najvišji in najbolj zmogljivi rang prezračevalni enot. Nudimo vse prednosti že prej omenjenih modelov serij VN in VN-HEXE, hkrati pa imajo še vgrajen vlažilec zraka. Vlažilec deluje na principu prepustne folije in tako preprečuje izgubo udobja zaradi preveč suhega zraka v prostoru. Primeren je tako za domačo kot poslovno rabo. Dva nizko-vibracijska in tiho delujoča, statično in dinamično uravnotežena posebna radialna ventilatorja zagotavljata najboljši možni izkoristek. Ventilatorje lahko preklapljate v treh stopnjah. 

Izvedbe Toshiba prezračevalnih enot z rekuperatorjem, DX uparjalnikom in vlažilcem
Se zanimate za Toshiba prezračevalni sistem?

Pošljite nam povpraševanje in pomagali vam bomo najti primerno napravo za vas.

Pomakni se na vrh